Software development

Uw bedrijfsprocessen kunnen met behulp van gebruiksvriendelijke applicaties worden geautomatiseerd. Deze applicaties helpen uw bedrijf te innoveren zodat u effectiever en efficiënter kunt gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse programmeertalen zoals Python, Java en C#. Daarnaast gebruiken wij software development systemen zoals Mendix (Goldpartner) en Appmachine. Door gebruik te maken van deze innovatieve software kunnen wij uw eisen en wensen snel en efficiënt vertalen naar de juiste oplossingen.

Met onze kennis zijn wij in staat om in korte tijd een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Onze ontwikkelmethoden zijn gebaseerd op een Agile / Scrum aanpak, waardoor resultaten snel zichtbaar zijn en continu aansluiten op uw verwachtingen.

LEES MEER
Software development

Managed Services

Wilt u zich liever richten op uw core business en de kosten van uw IT-omgeving overzichtelijk houden? Dan is outsourcing een optie voor uw organisatie. 21south is een betrouwbare partner voor het beheren van uw IT-omgeving tegen een scherp tarief per maand.

LEES MEER
Managed Services
21south B.V.

Daltonstraat 1
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065