Software development

Uw bedrijfsprocessen kunnen met behulp van gebruiksvriendelijke applicaties worden geautomatiseerd. Deze applicaties helpen uw bedrijf te innoveren zodat u effectiever en efficiënter te werk kan gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse programmeertalen zoals Python, Java, C#. Daarnaast gebruiken wij software development systemen zoals Mendix, Appmachine en ontwikkelen we met Odoo. Door gebruik te maken van deze innovatieve software kunnen wij uw eisen en wensen snel en efficiënt vertalen naar de juiste oplossingen.

Met onze kennis zijn wij in staat om in korte tijd een kwalitatief hoogstaand product af te leveren. Onze ontwikkelmethoden zijn gebaseerd op een Agile/Scrum aanpak, waardoor resultaten snel zichtbaar zijn en continu aansluiten bij uw verwachtingen.
 


​De kracht van Odoo

Bouwbedrijven gaan voor flexibiliteit en verlaging van de ICT kosten door te kiezen voor een modulair en online platform.

Onze klant Visser & Smit Hanab werkt sinds kort met modulaire Odoo oplossingen die het dagelijks werk ondersteunen. De digitale uitwisseling van informatie met klanten en leveranciers is hierdoor sneller en efficiënter. 21South ontzorgt Visser & Smit Hanab en helpt hen om in razend tempo te blijven innoveren door middel van Odoo.

Traditionele ERP systemen konden in het verleden vaak nog toegevoegde waarde bieden bij het automatiseren van interne bedrijfsprocessen.

Vandaag de dag vragen de bedrijven in de bouwsector vooral om flexibiliteit en ketenintegratie. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst. Dit betekent schaalbaarheid, online samenwerken en altijd en overal online.
 

DSP

Samenwerking binnen de keten is voor de bouwbranche een belangrijk aandachtspunt. Het Digitaal Samenwerking Platform (DSP) is hiervan een voorbeeld. Het DSP is een systeem waarmee op uniforme wijze digitale opdrachtgegevens tussen netbeheerders en aannemers uitgewisseld worden, zodat samenwerken binnen de keten eenvoudiger wordt.  De doorlooptijden worden verkort en de kwaliteit van aangeleverde data neemt toe. Het DSP gaat steeds meer gelden als de standaard binnen de bouwbranche waarbij netbeheerders van aannemers verlangen dat zij zich aansluiten op het DSP.
 

Naadloze integratie

21South heeft verschillende oplossingen gerealiseerd en geïmplementeerd waarmee met behulp van Odoo naadloos kan worden aangesloten op het DSP en andere systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van sluitschetsen van woningen en het doen van KLIC meldingen.

De klant kan met deze oplossingen op hoog niveau contract specifieke kenmerken bewaken en heeft grip op detailniveau zoals het digitaal uitwisselen van berichten per klus via het DSP. De klant heeft overal inzicht in de voortgang van projecten en klussen. Alle digitale berichten worden gelogd waardoor de status van een bericht snel voorhanden is. Hiermee is de Excel administratie voorgoed verleden tijd.
 

 “Odoo is eenvoudig in gebruik

Je leert het al in een paar minuten”

 

Odoo is uniek door de breedte van de oplossing en de vele modules. Informatie staat op één plaats opgeslagen en er is geen noodzaak voor (dure en frustrerende) koppelingen. Verder kent Odoo een zeer korte implementatie tijd. Werken met Odoo is eenvoudig waardoor het trainen van gebruikers wordt geminimaliseerd.
 

Open Source

Odoo is een open source oplossing. Open source is een moderne manier van product ontwikkeling. In plaats van producten van A tot Z zelf te ontwikkelen, maak je gebruik van de kennis, kunde, vaardigheden en (deel)producten die al in de markt beschikbaar zijn. Door vervolgens jouw eigen producten/kennis weer beschikbaar te stellen kunnen anderen daarop verder ontwikkelen. Op deze manier werkt open source innovatie in de hand.

 

De kwaliteit van open source wordt gewaarborgd door zogenaamde communities. In deze communities wordt software getest, getoetst en vrijgegeven. Er wordt een stuk nieuwe software ontwikkeld en aan de community aangeboden. Andere ontwikkelaars testen en geven feedback. Pas als de software foutloos is dan wordt deze vrijgegeven. Ontwikkelaars danken hun status aan de hoeveelheid en kwaliteit van hun bijdragen.


Sneller ontwikkelen met Mendix

Mendix is het snelste en makkelijkste Low Code platform om mobiele- en webapplicaties op schaal te bouwen en continu te verbeteren. Gebruik visuele hulpmiddelen om snel stapelbare, schaalbare toepassingen te bouwen zonder te hoeven coderen. Het is het enige applicatieplatform dat een uitgebreide, geïntegreerde set tools biedt voor de gehele app-levenscyclus. Het Mendix platform is voorzien van alle benodigdheden om de robuustheid, beveiliging en onderhoudbaarheid van de app te garanderen. 21south is goldpartner van Mendix.


​21south heeft voor Afval loont met Mendix een (mobiele) applicatie ontwikkeld. Bij Afval loont kan afval gescheiden ingeleverd worden. Hiervoor krijgt men een vergoeding welke gestort kan worden op de eigen rekening of gedoneerd kan worden aan een goed doel.

In de applicatie heeft u een up to date overzicht van onder meer:

  • de hoeveelheid ingeleverd afval
  • hoeveel u heeft gespaard
  • het aantal inlevermomenten
  • de gerealiseerde CO2 reductie


Wilt u weten wat 21south met haar kennis van de bouwbranche, Mendix en Odoo voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan de klantcase of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo.Het Afval loont overzicht van het door 21south ingeleverde afval in de maand januari 2018.

21south B.V.

Daltonstraat 1
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065