Werken bij 21South

21South is een dynamische organisatie op het gebied van Werkplekbeheer, Helpdesk, On Site Support en Applicatieontwikkeling. Onze klanten bevinden zich binnen de landelijke overheid en diverse sectoren zoals Retail, Afval & Milieu, Automotive, AGF, Banken & Verzekeraars en Bouwnijverheid.

Het team bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers, allemaal met een achtergrond en passie voor IT.

In verband met de uitbreiding van ons klantportfolio zoeken we:

 

Senior Back Office Medewerker

Locatie: Zwijndrecht

21south groeit gestaag en om deze groei te faciliteren zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in Zwijndrecht komt versterken. Voor onze back office zijn wij op zoek naar een enthousiaste spin in het web met kennis van P&O en financiële zaken.

Als senior back office medewerker participeer je in de dagelijkse administratieve en facilitaire werkzaamheden. Je ondersteunt de directie als Personal Assistent, maakt onderdeel uit van het administratieteam en je bent betrokken bij recruitment van medewerkers, marketing-en social media activiteiten.

MEER OVER DEZE VACATURE

Senior Accountmanager

Locatie: Landelijk

21South is een dynamische organisatie op het gebied van Applicatie Development en Managed Services. Onze relaties bevinden zich met name binnen de landelijke overheid, bouwsector en de afval & milieubranche.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers, allemaal met een achtergrond en passie voor IT. Onze organisatie is sterk aan het groeien en daarom zoeken we echte teamspelers!

MEER OVER DEZE VACATURE

Mendix Developer

Locatie: Landelijk

Ben je een Developer met relevante werkervaring en wil je tot 6 keer sneller applicaties opleveren? Ontwikkelen op basis van het Mendix platform maakt dit namelijk mogelijk. Als Mendix Developer vervul je een belangrijke rol in het bepalen en realiseren van de oplossingen voor onze klanten. In overleg met de klant bepaal je de behoeftes en vertaal je dit naar de juiste oplossing.

MEER OVER DEZE VACATURE

Allround Systeembeheerder

Locatie: Zwijndrecht

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur en het geven van ondersteuning aan je collega’s en klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling Werkplekbeheer en Servicedesk. Je beheert de IT-omgeving die opgebouwd is op het Microsoftplatform. Daarnaast heb je een adviserende en uitvoerende rol tijdens beheer en  projecten.

 

MEER OVER DEZE VACATURE

Werkplekbeheerder / Helpdeskmedewerker

Locatie: Zwijndrecht

Je bent als Werkplekbeheerder / Helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor het beheer van Werkplekken, Tablets, Randapparatuur, gebruikersondersteuning en de registratie en afhandeling van calls en incidenten.

MEER OVER DEZE VACATURE

Python Developer

Locatie: Landelijk

Als Python Developer/Consultant doe je veel projectmatig werk. Je bent vrij om actief onderzoek te doen naar mogelijke verbeteringen en nieuwe technieken. Kwaliteit is daarbij belangrijker dan kwantiteit.

Je bent als developer bezig met de ontwikkeling van applicaties en het integreren en automatiseren van systemen bij de verschillende klanten. Bovendien ga je werken met grote datasets waar je vervolgens analyses over maakt. Doordat je veel afdelingen ondersteunt binnen de klanten en onderzoek doet naar innovatie, ben je de sleutel tot het succes!

Het development team is een van de belangrijkste afdelingen. Development zorgt ervoor dat het werk van alle collega’s, binnen de verschillende opdrachtgevers makkelijker wordt, door systemen aan elkaar te koppelen en processen te automatiseren.

 

MEER OVER DEZE VACATURE

Testimonials

Joop van der Kooij

Joop van der Kooij

werkplekbeheerder

21South is een dynamische onderneming. Er wordt niet alleen hard gewerkt, maar ook hard genoten. Zo is er voldoende persoonlijke aandacht voor het individu, maar wordt er ook veel tijd gestoken in de goede samenwerking binnen het team. Dit zijn voor mij persoonlijk belangrijke zaken waardoor ik tot op de dag vandaag zonder enige tegenzin naar mijn werk ga.

Rutger de Boer

Rutger de Boer

Mendix Business Engineer

De veelzijdigheid van het werk zorgt ervoor dat ik mij nooit verveel. Ondanks dat iedereen zijn eigen opdrachten heeft voelt het altijd een team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Het prettige bij 21South is dat naast het werk er ook genoeg ruimte is voor gezelligheid en plezier.  Dit drukt zich uit in gezamenlijke activiteiten, welke met enige regelmaat georganiseerd worden. Ik vind het fijn dat ik continue word uitgedaagd en gestimuleerd om nieuwe uitdagingen op te pakken, maar ook om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. 

21south B.V.

Daltonstraat 1
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065