Werken bij 21South

21South is een dynamische organisatie op het gebied van Werkplekbeheer, Helpdesk, On Site Support en Applicatieontwikkeling. Onze klanten bevinden zich binnen diverse sectoren maar wij richten ons met name op de Afval- & Milieu branche en de bouwsector. 

Door de gestage groei van 21South binnen de Afval- & Milieu branche én de Bouwsector zijn wij op naar ambitieuze en gedreven mensen. Heb je affiniteit met ICT, software development, de afvalbranche en/of de bouwsector? Wil je in een enthousiast team professionals werken aan innovatieve projecten?

Check dan een van de volgende openstaande functieprofielen:


 

Business Projectleider

Locatie: Landelijk

Als Business Projectleider ben je verantwoordelijk voor (meerdere) klantprojecten. Je leidt bijvoorbeeld de implementatie van 21QUBZ of werkt met een team professionals aan maatwerkprojecten.

Naast het managen van de projecten ben je een belangrijke ambassadeur van 21south, signaleer je kansen, overleg je regelmatig met de het development team, de accountmanagers en het management van 21south.

MEER OVER DEZE VACATURE

Senior Accountmanager

Locatie: Landelijk

21South is op zoek naar een Senior Accountmanager met inhoudelijke kennis van de Bouwsector en/of de Afval- & Milieubranche. Je bent in staat zelfstandig je netwerk aan te boren voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast ben jij in staat onze dienstverlening bij bestaande klanten uit te breiden.

MEER OVER DEZE VACATURE

Mendix Developer

Locatie: Landelijk

Ben je een Developer met relevante werkervaring en wil je tot 6 keer sneller applicaties opleveren? Ontwikkelen op basis van het Mendix platform maakt dit namelijk mogelijk. Als Mendix Developer vervul je een belangrijke rol in het bepalen en realiseren van de oplossingen voor onze klanten. In overleg met de klant bepaal je de behoeftes en vertaal je dit naar de juiste oplossing.

MEER OVER DEZE VACATURE

Allround Systeembeheerder

Locatie: Zwijndrecht

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur en het geven van ondersteuning aan je collega’s en klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling Werkplekbeheer en Servicedesk. Je beheert de IT-omgeving die opgebouwd is op het Microsoftplatform. Daarnaast heb je een adviserende en uitvoerende rol tijdens beheer en  projecten.

 

MEER OVER DEZE VACATURE

Werkplekbeheerder / Helpdeskmedewerker

Locatie: Zwijndrecht

Je bent als Werkplekbeheerder / Helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor het beheer van Werkplekken, Tablets, Randapparatuur, gebruikersondersteuning en de registratie en afhandeling van calls en incidenten.

MEER OVER DEZE VACATURE

Python Developer

Locatie: Landelijk

Als Python Developer/Consultant doe je veel projectmatig werk. Je bent vrij om actief onderzoek te doen naar mogelijke verbeteringen en nieuwe technieken. Kwaliteit is daarbij belangrijker dan kwantiteit.

Je bent als developer bezig met de ontwikkeling van applicaties en het integreren en automatiseren van systemen bij de verschillende klanten. Bovendien ga je werken met grote datasets waar je vervolgens analyses over maakt. Doordat je veel afdelingen ondersteunt binnen de klanten en onderzoek doet naar innovatie, ben je de sleutel tot het succes!

Het development team is een van de belangrijkste afdelingen. Development zorgt ervoor dat het werk van alle collega’s, binnen de verschillende opdrachtgevers makkelijker wordt, door systemen aan elkaar te koppelen en processen te automatiseren.

 

MEER OVER DEZE VACATURE

Testimonials

Adrian

Adrian

Rutger de Boer

Rutger de Boer

Mendix Business Engineer

De veelzijdigheid van het werk zorgt ervoor dat ik mij nooit verveel. Ondanks dat iedereen zijn eigen opdrachten heeft voelt het altijd een team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Het prettige bij 21South is dat naast het werk er ook genoeg ruimte is voor gezelligheid en plezier.  Dit drukt zich uit in gezamenlijke activiteiten, welke met enige regelmaat georganiseerd worden. Ik vind het fijn dat ik continue word uitgedaagd en gestimuleerd om nieuwe uitdagingen op te pakken, maar ook om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. 

21south B.V.

Daltonstraat 1
3335 LR, Zwijndrecht
Nederland

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065