Business Consultant

Business Consultant bij 21south!

Heb jij een passie voor het digitaliseren en optimaliseren van afval- & milieu bedrijven en krijg jij energie van het schakelpunt zijn tussen de klant en je team?

Als Business Consultant bij 21south ben jij het aanspreekpunt van onze klanten tijdens het inrichten, implementeren en de service na de livegang van 21QUBZ.

 

Wie zijn wij?

Bij 21south zijn we trots op onze flexibiliteit naar elkaar en onze klanten, ons verantwoordelijkheidsgevoel, plezier hebben in (en op) ons werk en de groeimogelijkheden om zoveel mogelijk uit onszelf te halen.

21QUBZ is onze innovatieve IT-oplossing: hét digitale platform voor bedrijven binnen de afval- & milieu sector. Met de beheeromgeving in de cloud met functies als relatiebeheer, contractbeheer, order planning, routes, uitvoering en facturatie, is 21QUBZ de compleet-oplossing voor haar klanten.

 

Wie ben jij?

Jij bent een sociale, problem-solving teamplayer met ervaring in de afval- & milieu branche. Je weet altijd de juiste toon aan te slaan tijdens bijvoorbeeld een demo bij een potentiële klant, feedback krijgen van huidige klanten, het aankaarten van bugs bij het development team en natuurlijk de gezellige uitjes met het gehele team!

Daarnaast ben je zelfstandig. 21south is een vrij platte organisatie het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Prioriteiten kunnen stellen en zelfstandig structuur in het werk brengen is dus essentieel. Communicatie staat hoog in het vaandel want al jouw harde werk heeft invloed op de rest van het platform waar aan gewerkt wordt en vice versa.

Jouw competenties zijn:

  • Plannen en organiseren! Het op effectieve wijze doelen, prioriteiten, benodigde tijd bepalen en acties en middelen organiseren om deze doelen te bereiken.
  • Resultaatgericht! Actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en ingrijpen bij tegenvallende resultaten.
  • Organisatiesensitief! Het onderkennen van invloed en gevolgen van (eigen) beslissingen of activiteiten op onderdelen van de (klant) organisatie.
  • Probleemanalyse! Het signaleren van problemen, herkennen van belangrijke informatie, verbanden leggen tussen gegevens, opsporen van mogelijke oorzaken van problemen en zoeken naar ter zake doende gegevens.
  • Voortgangsbewaking! Het opstellen en bewaken van procedures om de voortgang van taken en activiteiten te bewaken en zeker stellen van de eigen taken en die van betrokken medewerkers en collega’s.

 

Wat ga je doen?

Tijdens de aanbestedingsfase zal je de klant begeleiden om onze software op zo’n manier in te richten dat het voor hen zo praktisch en logisch mogelijk werkt. Ook zal het voor komen dat de klant extra hulp nodig heeft om historische data eenduidig te maken en om te zetten in onze software. Dit is een moment waarop 21south het verschil maakt door onze expertise in te zetten en het leven van onze klant makkelijker te maken tijdens deze klus.

Voor en tijdens de livegangen zal je trainingen geven op de vloer aan het management van de klant, planners en chauffeurs. Maar het allerbelangrijkste bij 21south is de nazorg en relatie met de klant ná de livegang. Het consequent evalueren en communiceren met de klant over nieuwe behoeftes en functies van updates is de manier waarop 21QUBZ succesvol zal blijven bij onze klanten.

Denk jij dat je het verschil kan maken bij onze klanten?

Solliciteer en join our team!

 

Next level software developers

Contact

21QUBZ Servicedesk
+31 (0)85 800 1220
21qubz@21south.nl

21south B.V.

Trondheim 24
2993 LE Barendrecht
Nederland (3e etage)

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065

Volg ons

ISO Certificering     privacy policy     ©2023 21south - Alle rechten voorbehouden