Over ons

Over 21south

21south is de dienstverlenende partner die het organisaties makkelijker maakt om efficiënt en effectief afval in te zamelen en te verwerken. Sinds 2016 zijn wij actief in Nederland en Vlaanderen. Met ons innovatieve softwareplatform 21QUBZ ondersteunen wij zowel commerciële als overheid-gedomineerde afvalinzamelaars en verwerkers van kostbare grondstoffen. Dat doen we met een combinatie van kwalitatieve, krachtige software en dienstverlening in alle fases: voor, tijdens en na implementatie.

Wij geloven dat innovatieve technologie positief bijdraagt aan het versnellen van de verduurzaming van de afval- en milieubranche. Met het ontwikkelen van software maken wij het voor onze klanten gemakkelijker om efficiënt en vooral effectief inzamelen van verschillende afvalstromen. Zo creëren we samen een positieve impact op gemeenten, burgers, zakelijke klanten en ons milieu.

Met 21QUBZ bieden we u een integrale en moderne ERP-oplossing aan. Rijk aan functionaliteiten voor al uw medewerkers: van planner en chauffeur tot aan de accountmanagers. Het team van 21south is daarbij verantwoordelijk voor de realisatie, implementatie en beheer van het gehele systeem. Daarbij nemen wij een adviserende rol in en bieden we 24/7 ondersteuning, ook na implementatie. Dat doen we met een hoge mate van integriteit en openheid naar onze klanten toe. Daarbij staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, in alles wat wij doen. 21south is dan ook ISO-27001 en ISO-9001 gecertificeerd.

Ons team

Met ondertussen meer dan 20 medewerkers vormen de mensen bij 21south een hecht team. Zij opereren in een open cultuur waar ze continu worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Voor zichzelf, voor onze klanten en om samen een positieve impact op gemeenten, burgers, zakelijke klanten en het milieu te helpen realiseren. Wat ons verder bovenal aan elkaar verbindt, zijn onze passie voor en ervaring in het optimaliseren van (bedrijfs)processen.

21south heeft een hecht team en een prettige werkomgeving. Je kunt er echt jezelf zijn! Hierdoor blijft overleggen met je collega’s laagdrempelig wat zich in combinatie met veel nieuwe uitdagingen uit in de ideale plek om kennis uit te wisselen en jezelf te ontwikkelen.

Door niet alleen mee te ontwikkelen aan 21QUBZ maar ook implementaties te mogen uitvoeren, krijg je een goed beeld van het gehele proces. Werken bij 21south geeft mij voldoening.

Caroline

Business Consultant

Ik ben bij 21south binnengekomen om de Back Office te ondersteunen. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot Business Consultant. De doorgroeimogelijkheden: dat is echt een van de leukste dingen aan het werken bij 21south! Daarnaast kom ik veel op locatie bij onze partners en help ik hen bij het succesvol implementeren van 21QUBZ. Dat geeft mij altijd veel voldoening. Verder geniet ik elke dag van de samenwerking met ons fijne team en de informele sfeer.

Annabel

Business Consultant

De veelzijdigheid van mijn baan als Business Engineer zorgt ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen. Ondanks dat iedereen zijn eigen opdrachten heeft, voelt het alsof we altijd als een team werken, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Het prettige bij 21south is dat we hard werken, maar ook genoeg ruimte zien voor de nodige gezelligheid en plezier. Dit uit zich in gezamenlijke activiteiten, welke met enige regelmaat georganiseerd worden. Ook vind ik het prettig dat ik continu word uitgedaagd en gestimuleerd om nieuwe uitdagingen op te pakken en mezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Rutger

Senior Developer

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarmee jij dagelijks een positieve bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van de afval- en milieubranche? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons ambitieuze development en consultancy team te versterken. Bekijk het overzicht van actuele uitdagende vacatures op het snijvlak van business en ICT direct hieronder.

Praktijkervaring en/of ervaring met traditionele applicaties is een pré maar geen vereiste.

Checklist

Waar heeft u behoefte aan?
Bekijk nu onze diensten.

Welke software modules komt u verder mee? Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer weten over onze ervaring? Bekijk onze cases.

Next level software developers

Contact

21QUBZ Servicedesk
+31 (0)85 800 1220
21qubz@21south.nl

21south B.V.

Trondheim 24
2993 LE Barendrecht
Nederland (3e etage)

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065

Volg ons

ISO Certificering     privacy policy     ©2023 21south - Alle rechten voorbehouden