Ervaren test professional

Ervaren tester bij 21south!

Als ervaren tester bij 21south draag jij bij aan het verbeteren en optimaliseren het 21QUBZ platform. We zoeken een enthousiaste tester die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft.

 

Wie zijn wij?

Bij 21south zijn we trots op onze flexibiliteit naar elkaar en onze klanten, ons verantwoordelijkheidsgevoel, plezier hebben in (en op) ons werk en de groeimogelijkheden om zoveel mogelijk uit onszelf te halen.

21QUBZ is onze innovatieve IT-oplossing: hét digitale platform voor bedrijven binnen de afval- & milieu sector. Met de beheeromgeving in de cloud met functies als relatiebeheer, contractbeheer, order planning, routes, uitvoering en facturatie, is 21QUBZ de totaaloplossing voor haar klanten.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste tester die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ervaring met integratie-, performance- e/o securitytesten. Onze klanten bevinden zich in de afval- & milieu branche dus interesse en/of ervaring in deze sector is een pré. Daarnaast ben je zelfstandig. 21south is een vrij platte organisatie het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Prioriteiten kunnen stellen en zelfstandig structuur in het werk brengen is dus essentieel. Communicatie staat hoog in het vaandel want al jouw harde werk heeft invloed op de rest van het platform waar aan gewerkt wordt en vice versa.

Jouw competenties zijn:

  • Accuraat! Dus nauwkeurig, zorgvuldig en stipt handelen gericht op het voorkomen van fouten.
  • Kwaliteitsgerichtheid! Dus voortdurend verbeteringen nastreven in eigen en andermans werk.
  • Analytisch! Systematisch ontleden, onderzoeken en verbanden leggen tussen gegevens.
  • Samenwerken! Inzetten om met anderen resultaten te bereiken en daarmee bij te dragen aan een gezamenlijk doel.
  • Voortgangsbewaking! Het proactief checken in hoeverre activiteiten volgens plan verlopen.

 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek. De werkzaamheden zijn gericht op ons gehele 21QUBZ platform!

Je speelt een cruciale rol in de bewaking van kwaliteit en risico’s, waarbij je gebruik maakt van een risico-gebaseerd testproces. Binnen het team bewaak je de kwaliteit van de testwerkzaamheden. Afhankelijk van jou expertise en wensen kunnen we je inzetten als technisch tester, functioneel tester of testanalist.

 

Denk jij dat je het verschil kan maken voor onze klanten?

Solliciteer en join our team!

Next level software developers

Contact

21QUBZ Servicedesk
+31 (0)85 800 1220
21qubz@21south.nl

21south B.V.

Trondheim 24
2993 LE Barendrecht
Nederland (3e etage)

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065

Volg ons

ISO Certificering     privacy policy     ©2023 21south - Alle rechten voorbehouden