Ervaren Mendix / Flutter developer

Mendix / Flutter Developer bij 21south!

Ben je bekend met low-code platformen zoals Mendix en heb je ervaring met Flutter? Word jij blij van oplossingen bedenken die op korte termijn van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten?

Bij 21south zal je niet alleen ons 21QUBZ platform onderhouden en bugs oplossen. Onze focus ligt op het constant innoveren van de functionaliteiten van ons product om onze klanten te ontzorgen in onnodig tijdrovende klusjes.

 

Wie zijn wij?

Bij 21south zijn we trots op onze flexibiliteit naar elkaar en onze klanten, ons verantwoordelijkheidsgevoel, plezier hebben in (en op) ons werk en de groeimogelijkheden om zoveel mogelijk uit onszelf te halen.

21QUBZ is onze innovatieve IT-oplossing: hét digitale platform voor bedrijven binnen de afval- & milieu sector. Met de beheeromgeving in de cloud met functies als relatiebeheer, contractbeheer, order planning, routes, uitvoering en facturatie, is 21QUBZ de totaaloplossing voor haar klanten.

 

Wie ben jij?

Jij bent een Developer met low-code affiniteit en je bent bekend met low-code platformen zoals Mendix. Onze klanten bevinden zich in de afval- & milieu branche dus interesse en/of ervaring in deze sector is een pré.

Daarnaast ben je een zelfstandige teamplayer. 21south is een vrij platte organisatie het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Prioriteiten kunnen stellen en zelfstandig structuur in het werk brengen is dus essentieel. Communicatie staat hoog in het vaandel, vooral bij de developers van 21south omdat niemand een ‘’eigen hokje’’ aan scope en taken heeft. Al jouw harde werk heeft dus ook invloed op de rest van het platform waar aan gewerkt wordt en vice versa.

Om jou ook binnen een ruime scope in te werken is nieuwsgierigheid een goede eigenschap! Bijvoorbeeld interesse in nieuwe oplossingen die Mendix updates bieden, andere programmeertalen zoals Flutter en de tot nu toe gebouwde functionaliteiten zal jou snel helpen ontwikkelen binnen 21south. En tot slot: Pool-amateur zijn is een pré ?: Speel een potje pool met je collega’s als je even ontspanning nodig hebt!

Jouw competenties zijn:

  • Accuraat! Dus nauwkeurig, zorgvuldig en stipt handelen gericht op het voorkomen van fouten.
  • Kwaliteitsgerichtheid! Dus voortdurend verbeteringen nastreven in eigen en andermans werk.
  • Analytisch! Systematisch ontleden, onderzoeken en verbanden leggen tussen gegevens.
  • Samenwerken! Inzetten om met anderen resultaten te bereiken en daarmee bij te dragen aan een gezamenlijk doel.
  • Voortgangsbewaking! Het proactief checken in hoeverre activiteiten volgens plan verlopen.

 

Wat ga je doen?

Je taken bestaan niet alleen uit het onderhouden van het 21QUBZ platform door bugs op te lossen, maar je zult ook projecten van een dag/week/maand aanpakken. Dit betreft het verder innoveren en nieuwe functionaliteiten ontwikkelen in samenspraak met business consultants en je team.

Daarnaast zal je klanten van 21south adviseren over wat wel en niet mogelijk is met het platform. In een team bouwen aan de oplossing voor én met de klanten van 21south. De Developer is een belangrijke schakel tussen de klantorganisatie en het 21south team.

Denk jij dat je het verschil kan maken voor onze klanten?

Solliciteer en join our team!

Next level software developers

Contact

21QUBZ Servicedesk
+31 (0)85 800 1220
21qubz@21south.nl

21south B.V.

Trondheim 24
2993 LE Barendrecht
Nederland (3e etage)

info@21south.nl
+31 (0)10 766 0065

Volg ons

ISO Certificering     privacy policy     ©2023 21south - Alle rechten voorbehouden