Gesprek met Aart en Astrid Hilhorst  – Algemene directie Hilhorst Recycling

In gesprek met Aart en Astrid Hilhorst  – Algemene directie Hilhorst Recycling      31 mei 2023

 

 

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor 21QUBZ?

We waren op zoek naar een nieuw programma en we werden via mondelinge reclame gewezen op jullie 21QUBZ platform. We hebben toen een goede demo ontvangen en de klik met jullie was erg goed. Het programma ziet er modern uit en nadat we het hadden vergeleken met wat andere systemen is de keuze op jullie gevallen. Natuurlijk is het voor ons belangrijk dat het product goed is, maar wat wij vooral belangrijk vinden is de zekerheid van een goede en volwassen organisatie achter het product. Dat is bij jullie het geval en dat gaf ons de doorslag.

 

En hoe blik je daar nu op terug?

We zijn in juni 2022 live gegaan met 21QUBZ. De implementatie heeft vanwege het opsplitsen van de gelieerde bedrijven aan onze kant wel wat dynamiek gegeven, maar daar zijn we samen met 21south goed doorheen gekomen. Met name dankzij de consultant van 21south (Caroline Don). Zij heeft ons erg goed geholpen en we hebben door haar het gevoel gekregen dat we er niet alleen voor stonden. 21south staat voor ons klaar als we dat nodig hebben en we voelen de persoonlijke betrokkenheid van de consultants.

Al met al werkt het nu een stuk gemakkelijker. Het systeem is gewend binnen het team, voelt modern aan en we zien de voordelen ervan. Zo is de planning en de facturatie een stuk overzichtelijker geworden en het werken met de tablet vinden wij een goede toevoeging.

We kunnen nog een aantal punten verbeteren en verder automatiseren. We kennen de inrichting nu goed en we gaan dit samen met 21south verder oppakken. We willen ook onderzoeken of we nog meer met tablets kunnen gaan werken. Dit geeft veel inzicht en biedt veel voordelen.

 

“21south staat voor ons klaar als we dat nodig hebben en we voelen de persoonlijke betrokkenheid van de consultants” – Aart Hilhorst

 

Hoe verloopt de samenwerking met 21south?

We zijn erg tevreden over de samenwerking met 21south. We zien elkaar met regelmaat en 21south is goed bereikbaar. Doordat er regelmatig iemand bij ons op bezoek komt, blijf je met elkaar in gesprek en zorg je dat nieuwe 21QUBZ functionaliteiten worden besproken en juist geïmplementeerd.

De gesprekken die we met elkaar hebben zijn goed en we merken dat onze input wordt gewaardeerd en dat er ook wat mee gedaan wordt. Al met al worden we dus snel geholpen en we voelen de betrokkenheid. Wat ons betreft een prima samenwerking!

 

 

Over Hilhorst Recycling

Hilhorst Recycling is al sinds 1938 actief als inzamelaar en verwerker van metaal en papier. Hilhorst Recycling is inzamelaar en verwerker van papier, karton en drukkerij afvallen. In Gooi- en Vechtstreek en Wijde Meren verzorgt Hilhorst Recycling de verwerking van al het huishoudelijk papier. Papier en karton zijn uitstekend te recyclen. Zo zorgt Hilhorst Recycling voor besparing op het milieu.

Ook is Hilhorst Recycling dé metaalverwerker in de regio Gooi- en Vechtstreek en Wijde Meren en biedt een ophaalservice met containers van 240 liter tot 40 kubieke meter inhoud. Weging geschiedt op geijkte weegsystemen tot 60 ton, betaling tegen dagprijzen.

Voor opslag en transport van metalen beschikt Hilhorst Recycling over verschillende soorten containers. Deze variëren van kleine containers voor productiebedrijven met een grote verscheidenheid aan metaalafval tot vloeistofdichte containers voor opslag en transport van metaalafval waarin zich nog resten van boor- of snijolie bevinden. Ook plaatst Hilhorst Recycling grote afzetcontainers waarin grote hoeveelheden materiaal passen.

 

 

 

Ook interessant

Release 14 21QUBZ

Release 14 21QUBZ

Release Notes 21QUBZ zaterdag 9 december 2023 Zaterdag 9 december 2023 gaat release 14 live van het 21QUBZ platform....

Release 13 21QUBZ

Release 13 21QUBZ

Release Notes 21QUBZ zaterdag 28 oktober 2023 Zaterdag 28 oktober 2023 gaat release 13 live van het 21QUBZ platform....

Leuke vacature!!

Leuke vacature!!

21south digitaliseert de afval- & milieubranche en groeit de afgelopen jaren gestaag door. Voor de Back Office op...