Interview BR CONTAINERS – 21south stelt een aantal vragen aan de familie Romijn

Interview BR CONTAINERS – 21south stelt een aantal vragen aan de familie Romijn

BR Containers uit Zwijndrecht, een trots MKB familiebedrijf in de afvaldienstverlening, is afgelopen jaar met het softwareplatform 21QUBZ gaan werken. 21south is langsgegaan en heeft directeur Koos Romijn en zijn dochters een aantal vragen gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom heeft BR containers destijds gekozen voor 21QUBZ?

BR Containers heeft eind 2019 gekozen om over te stappen naar 21QUBZ. Het software programma wat zij voorheen gebruikten voldeed niet meer. Zo werd bijvoorbeeld de planning gemaakt met MS Excel welke niet communiceerde met de software. Ook stond het programma lokaal op de server, wat het lastig maakte om vanuit huis te werken. Dit zorgde ervoor dat Koos Romijn en zijn dochters Kim & Manon wilden overstappen naar een nieuw platform dat wel aan de nieuwe wensen kon voldoen.

Voldoet 21QUBZ aan de verwachtingen?

BR Containers is sinds 2020 live met 21QUBZ. De volgende onderwerpen komen ter sprake;

  • Het aanmaken van klanten is heel gemakkelijk, voornamelijk door de integratie met de KVK & postcodedatabase. Je hoeft amper meer te zoeken.
  • De routeplanning is ook veel gemakkelijker geworden. Als er een nieuwe aanvraag is dan kan deze ingepland worden op de juiste route door op postcode te zoeken. De dagen dat de route wordt gereden is gelijk zichtbaar.
  • Er wordt een stuk efficiënter gewerkt, een klant belt bijvoorbeeld voor een afroeper en de lediging wordt gelijk op de route gezet.

 

”Door met 21QUBZ te werken hebben we een grote sprong vooruit gemaakt met betrekking tot onze efficiëntie. Voorheen kwam het voor dat wij data op verschillende plaatsen moesten invoeren, met 21QUBZ staat alles in 1 systeem” – Koos Romijn

 

Naast de voordelen van de applicatie verloopt de samenwerking met 21south ook positief. Kim Romijn geeft aan dat BR in de nabije toekomst ook graag met de module Klantenportaal wil gaan werken. De voordelen van deze module zijn dat de klanten van BR Containers digitaal een actueel inzicht hebben in hun gegevens. In dit portaal kan een klant bijvoorbeeld een aanvraag doen voor plaatsing of een extra lediging.

 

Over BR Containers

Vader Koos en dochters Manon en Kim Romijn vormen samen het hart van BR Containers. Met een jarenlange ervaring in de branche start Koos in 2002 met BR Containers. Met een bewuste focus op het MKB, aandacht voor de kleine ondernemer en een persoonlijke benadering. Sindsdien kent het bedrijf een sterke groei. In 2008 voegt Manon haar kennis aan de organisatie toe en sinds 2016 maakt ook Kim deel uit van het familiebedrijf. Samen zetten zij altijd die extra stap en zorgen zij ervoor dat uw afval netjes, veilig en op de afgesproken dag wordt opgehaald.

 

 

 

 

 

21QUBZ | Samen digitaliseren en optimaliseren

Ook interessant

B&R Recycling kiest voor 21QUBZ

B&R Recycling kiest voor 21QUBZ

B&R Recycling implementeert het 21QUBZ platform. B&R Recycling haalt dagelijks op een duurzame wijze afval...