Interview met Ben Hoejenbos – Wastenet Inzameling

Waarom heeft Wastenet Inzameling gekozen voor 21QUBZ?

”Voor Wastenet is een schaalbare applicatie belangrijk. Onze onderneming is nog relatief klein maar groeit op jaarbasis met meer dan 50% en daarom is het belangrijk dat automatisering met ons meegroeit. 21south biedt met 21QUBZ software aan dat gebouwd is op het Mendix platform. Dit is voor ons een grote meerwaarde. Een stabiel platform op basis waarvan software snel kan worden doorontwikkeld.

 

 

 

 

 

Directeur Ben Hoejenbos
Wastenet Inzameling

 

Omdat Wastenet Inzameling als afvalmanager zelf geen afval inzamelt maar met meer dan 70 inzamelpartners werkt is de doorontwikkeling van 21QUBZ noodzakelijk. Wij hebben vertrouwen in het partnership die we met elkaar zijn aangegaan en verwachten dat 21QUBZ op korte termijn kan voorzien in onze basisbehoefte: volledig geautomatiseerde processen.

Onze keuze is op 21south gevallen vanwege de grote kennis die zij hebben over het automatiseren van afvalinzamelaars en containerservice bedrijven. In het offertetraject hebben wij ervaren dat 21south tot in de details weet hoe onze business werkt. Dit keer hebben we niet hoeven uit te leggen dat een geplaatste order/container ook weer moet worden afgevoerd. Een hele verademing.”

Wat verwacht Wastenet Inzameling van 21QUBZ?

”Door 21QUBZ te gaan gebruiken verwachten wij een sprong voorwaarts te maken met betrekking tot onze efficiëntie. Het automatiseren van onze orderflow met directe koppeling richting de facturatie in één applicatie gaat hiervoor zorgen. Nu komt het voor dat wij data op verschillende plaatsen administreren. Dit is met 21QUBZ niet nodig. Wij staan voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Momenteel zijn wij veel tijd kwijt aan het handmatig uitvoeren van onze interne controles. Met 21QUBZ worden risico’s verminderd en worden de handmatige interne controles vereenvoudigd en versneld.”

Wat verwacht Wastenet Inzameling van 21south?   

”Wij gaan graag samen met 21south aan de slag om bepaalde functionaliteiten aan 21QUBZ toe te voegen. Wij zien deze applicatie als de basis voor E-Commerce en Customer Relationship Management. Als afvalmanager staan wij voor goede en persoonlijke service naar onze klanten. Maar in veel gevallen willen onze klanten zelf in staat zijn om serviceaanpassingen door te voeren, wanneer en waar zij dit willen. Nadat 21QUBZ operationeel is bouwen we graag samen verder aan een applicatie die onze dienstverlening aan de klant nog beter ondersteund.”

Wastenet Inzameling is dé afvalmanager en neemt al uw afvalzorgen uit handen. Wastenet doet dit samen met hun afvalnetwerk van meer dan 70 inzamelaars door heel Nederland. Al deze inzamelaars hebben hun eigen specialisme. Wanneer u klant bent bij Wastenet, wordt er samen gekeken naar welke afvalspecialist bij u in de buurt uw bedrijfsafval het beste en het voordeligst kan verwerken. Op deze manier kan Wastenet al uw bedrijfsafval milieubewust verwerken en betaalt u altijd een scherp tarief.

21QUBZ | Samen digitaliseren en optimaliseren

Ook interessant

Release 18 21QUBZ

Release 18 21QUBZ

Release Notes 21QUBZ zaterdag 1 juni 2024 Zaterdag 1 juni 2024 gaat release 18 live van het 21QUBZ platform. De...