Potato Auction | HZPC live met digitaal veilingplatform voor aardappelen

Potato Auction | HZPC live met digitaal veilingplatform voor aardappelen

 

 

 

 

 

Potato Auction | HZPC is per 7 november live met hun vernieuwde digitale veilingplatform voor aardappelen voor de internationale markt. Het volledige platform is door 21south onder gebracht in Mendix. Mendix is sinds 2019 onderdeel van Siemens en een wereldwijde leider in low-code applicatie-ontwikkeling.

Jan Anco Wijk, de oprichter van Potato Auction maakte begin dit jaar bekend dat ze een samenwerking aangaan met Aardappelhandelshuis HZPC. Potato Auction kan, in samenwerking met HZPC en het Mendix Platform, zich nog sneller en efficiënter onderscheiden in hun aanbod in deze sterk concurrerende markt.

21south is een dynamische en snelgroeiende organisatie op het gebied van App & Applicatieontwikkeling, Werkplekbeheer, Helpdesk en On Site Support. Jan Kappenburg directeur 21south: ‘Mendix is een snelgroeiend mondiaal platform. Het wordt in verschillende markten succesvol ingezet. Wij zien in de AGF-sector een sterke behoefte aan ICT-innovatie en ons bedrijf wil daar graag aan meewerken’.

Potato Auction | HZPC

Ook interessant