Samenwerking FutureLab VolkerInfra

21south is vanaf begin 2018 betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve ideeën binnen het FutureLab van VolkerInfra. 21south draagt bij aan de innovatie van VolkerInfra door het ontwikkelen van applicaties met gebruik van o.a. Mendix software. Door ervaren ontwikkelaars is een applicatie ontwikkeld om automatisch tijdrovende berekeningen zoals fundaties van windmolens uit te voeren. Ook is voor VolkerWessels een applicatie gebouwd om de technische gegevens van tunnels of andere bouwwerken direct on site beschikbaar te hebben.

Door ruime kennis en ervaring binnen de bouwbranche en de het gebruik van het Mendix platform weten de ontwikkelaars van 21south binnen een dag al een prototype op te leveren van een applicatie. Martinus van de Ruitenbeek: “de ervaring van de ontwikkelaars van 21south helpt enorm bij de snelheid waarmee VolkerInfra kan innoveren. We zijn blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met 21south voor de ontwikkeling en realisatie van onze ideeën”.

Uitdaging

De ontwikkeling van nieuwe innovatie vindt vooral plaats binnen het FutureLab. De uitdaging die het meest wordt ervaren binnen de ontwikkeling van innovatieve ideeën is om het product van prototype naar productie te krijgen. De ontwikkeling van een prototype gebeurt binnen het FutureLab. Daarna wordt er een business plan opgesteld en wordt het prototype verder ontwikkeld. Hier is de samenwerking met de business cruciaal. Het is voor het ontwikkelen van applicaties van groot belang dat de kennis van 21south over de bouwbranche optimaal wordt ingezet en nauw betrokken te blijven met het primaire processen van VolkerInfra.

Highlight

  • Innovatie staat voorop. Het inzetten van de nieuwste technieken en tools helpt om efficiënter en effectiever samen te werken.
  • De kennis en ervaring van VolkerInfra en 21south helpt bij het snel kunnen innoveren.
  • VolkerInfra wil snel, testbare prototypes lanceren van applicaties.
  • De ontwikkelmethode die wordt toegepast zorgt ervoor dat vaak binnen een dag een werkbare versie beschikbaar is.
  • Mendix biedt de juiste tools en methoden om samen met VolkerInfra een idee om te zetten naar een prototype.

Samenwerking

De reden waarom VolkerInfra graag samenwerkt met 21south is dat er korte lijnen zijn binnen de organisatie. Het is mogelijk om direct te schakelen met de ontwikkelaars. Er zijn geen onnodige lagen gecreëerd die vertragend werken in de communicatie tussen ontwikkelaars en de klant. Binnen 21south is iedereen enthousiast om mee te werken aan het succes en mee te sparren over de oplossing. Het kennis niveau van de bouwbranche, de Mendix software en integratiesoftware binnen 21south is hoog en zijn daardoor in staat om snel succesvolle resultaten te boeken.

Ook interessant

Release 18 21QUBZ

Release 18 21QUBZ

Release Notes 21QUBZ zaterdag 1 juni 2024 Zaterdag 1 juni 2024 gaat release 18 live van het 21QUBZ platform. De...