Collin Recycling

Collin Recycling is live met software platform 21QUBZ

Collin Recycling, van origine een Venloos familiebedrijf dat bestaat sinds 1798, is live met softwareplatform 21QUBZ. 21QUBZ is het meest innovatieve software platform voor de Nederlandse en Vlaamse afval- & milieubranche.

 

 

Met 21QUBZ zorgt Collin ervoor dat ze al hun bedrijfsprocessen onderbrengen in 1 integraal systeem. 21QUBZ ondersteunt in o.a. relatie- & contractbeheer, beheer van de inzamelmiddelen, (route)planning in combinatie met chauffeursapplicatie 21Route, orderafhandeling en facturatie. 21Route is een integraal onderdeel van het 21QUBZ platform. Chauffeurs kunnen sneller en efficiënter werken met de applicatie die is ontwikkeld door 21south.

“De realisatie is binnen budget gebleven en de samenwerking met alle betrokken partijen is naadloos verlopen. Met het gebruik van 21QUBZ, 21ROUTE en de geïntegreerde BI-tool zijn we in staat sneller, gerichter en gecontroleerd aan de wensen van onze klanten te voldoen.”

Ron Tomlow, controller Collin Recycling

21south bedankt Collin voor de fijne samenwerking tijdens het 21QUBZ implementatietraject en ziet uit naar een verdere samenwerking in de toekomst! Veel plezier met het gebruik van 21QUBZ én 21ROUTE.

21QUBZ | Samen digitaliseren en optimaliseren

Checklist

Waar heeft u behoefte aan?
Bekijk nu onze diensten.

Welke software modules komt u verder mee? Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer weten over onze ervaring? Bekijk onze cases.