A&M Recycling

A&M Recycling is live met 21QUBZ

A&M Recycling optimaliseert hun bedrijfsprocessen met 21QUBZ, het meest innovatieve software platform voor de Nederlandse en Vlaamse afval- & milieubranche.

 

 

Al sinds de oprichting in 2003 zet A&M Recycling zich in om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. Sindsdien zamelen zij materialen en producten in. Dit zien zij niet als afval, maar als grondstoffen voor nieuwe toepassingen. Zij hebben op dit moment vier vestigingen waar in totaal zo’n zestig medewerkers werken.

De organisatie blijft groeien, de stroom van afgedankte producten en materialen neemt steeds meer toe, en daarmee de behoefte om deze op een duurzame manier te verwerken.

21QUBZ ondersteunt het volledige bedrijfsproces van A&M Recycling met o.a. relatie- & contractbeheer, beheer van de inzamelmiddelen, (route)planning, routeoptimalisatie, orderafhandeling en facturatie. A&M Recycling gaat daarnaast gebruik maken van de modules 21QUBZ Klantenportaal en de chauffeursapplicatie 21ROUTE.

21south bedankt A&M Recycling voor de fijne samenwerking en ziet uit naar een mooie toekomst samen! Veel plezier met het gebruik van 21QUBZ én 21ROUTE!

21QUBZ | Samen digitaliseren en optimaliseren

 

Checklist

Waar heeft u behoefte aan?
Bekijk nu onze diensten.

Welke software modules komt u verder mee? Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer weten over onze ervaring? Bekijk onze cases.