Gemeente Amsterdam

Innovatieve technologie in Afvalinzameling levert Gemeente Amsterdam voordelen op!

De gemeente Amsterdam verkrijgt door de samenwerking met innovatiepartners 21south, Sioux Technologies en Total Waste Systems (STA) en haar technologische totaaloplossing inzicht op het gebied van afvalinzameling. Dit inzicht vertaald zich in een efficiëntere werkwijze, kostenbesparing en stelt Amsterdam in staat om informatiegericht te optimaliseren.

 

‘De drie partijen (STA) hebben de handen in elkaar geslagen en hebben op alle niveaus prima werk verricht. We zochten partners die op ons verschillende vlakken konden helpen en dit is het innovatiepartnerschap wat wij voor ogen hadden toen wij (gemeente Amsterdam) gingen aanbesteden.‘

 

 

 

 

 

 

 

De applicatie 21QUBZ integreert alle technologische onderdelen tot één integraal systeem. Technologische onderdelen zoals vulgraadsensoren, voertuigtelematica, voorspellingsfunctionaliteiten, navigatiesystemen én personeel- en voertuigplanning praten nu met één applicatie. Dit heeft als gevolg dat de data die wordt gegenereerd , geanalyseerd kan worden, waardoor het afval op een dynamische wijze kan worden ingezameld. Dynamisch inzamelen houdt in dat het afval pas opgehaald wordt als de containers bijna vol zijn en/of op korte termijn dreigen vol te raken.

 

 

21QUBZ | Samen digitaliseren en optimaliseren

Checklist

Waar heeft u behoefte aan?
Bekijk nu onze diensten.

Welke software modules komt u verder mee? Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer weten over onze ervaring? Bekijk onze cases.